Back to All Events

Seminar in Oslo: Kinesiske Muligheter

I samarbeid med VippsShanghai Heidi og Ehubnordic, inviterer Nordic Friend Agency til et seminar om markedsføring og salg av varer og tjester til kinesiske turister.

Kinesiske turister har fått øynene opp for Norge som destinasjon, og veksten ser ut til å fortsette fremover. Som verdens mest folkerike land, med 1,4 milliarder innbyggere, og fortsatt økonomisk vekst, er det stadig flere kinesere som ønsker å oppleve Norge. Men Kina er i rask endring, både når det gjelder kjøpekraft og preferanser, og ikke minst med hensyn til markedsføring.

Dagens kinesiske konsumenter er veldig digitale, men bruker helt andre plattformer enn i Norge (Google, Facebook, Instagram og SnapChat brukes blant annet ikke i Kina). For å utvikle produkter og tjenester til kinesiske turister, og markedsføre disse, er det viktig å kjenne til noen av de nye plattformene i Kina, som Alipay, Weibo og WeChat.

En ny trend som også kan åpne spennende muligheter for norske aktører er direktesalg av produkter til Kina fra Norge. Kinesiske turister handler i økende grad produkter de har sett på ferie på nett når de kommer hjem til Kina.

Hvordan bør norske aktører best posisjonere seg mot kinesiske turister? Hvordan gjøre kampanjer effektive? Og hva er mulighetene for direkte salg til Kina på nett?

Seminaret vil være på norsk og engelsk.

Agenda

  • Registering

  • Åpning, Hanne Kjærnes, kommunikasjonssjef, Vipps AS

  • Det moderne Kina: Raske endringer, veldig digitalt. Innledning ved Heidi Berg, Shanghai Heidi AS

  • Muligheter med Alipay og VippsVipps AS

  • Strategies and Tactics for Marketing to Chinese CustomersRixin Jiang, CEO at Nordic Friend

  • Reversed AliExpress: Sell your products directly to China, Claus Madsen, VP Business Relations at Ehubnordic

REGISTRATION LINK CLICK HERE